Vi erbjuder

Nyckeln till hållbar säkerhet

Vi vill hjälpa företag att förstå vad PKI är och hur det kan  bidra till en ökad säkerhetsnivå inom företaget och dess tjänster.

Med PKI Services får du en möjlighet att skapa betrodd elektronisk identifiering som säkrar kommunikationen mellan enheter i vårt uppkopplade samhälle

Våra erbjudanden

PKI Services

Våra tjänster löser flera säkerhetsrelaterade utmaningar främst när det rör identifiering, signering och kryptering av kommunikationsflöden. Vår tjänst kan användas årets alla dagar, dygnet runt inom alla områden och branscher som behöver en betrodd elektronisk kommunikation. 

Analys & Rådgivning

För alla uppkopplade enheter är det viktigt att skydda informationen. Vilka utmaningar har du i ditt företag?

Anpassa

Vi hjälper till att säkerställa organisation, affärsprocesser och certifikatslösning är anpassade efter era säkerhetsbehov.

Bevakning av certifikat

En vanlig orsak till avbrott i din verksamhet är att giltighetstiden på något av dina certifikat har löpt ut. Har du kontroll på dina certifikat?

Managed PKI

Vi tar fullt ansvar för er PKI lösning, från analys och anpassning efter era behov till förvaltning och drift.

Våra referenser

PKI Services har kännedom och erfarenhet av våra produkter sedan 15 år tillbaka, vilket gör dem väldigt unika inom PKI. Vi ser att vi tillsammans kan hjälpa och stötta i kundernas frågor om hur de skall anpassa och managera PKI på bästa sätt.

Admir Abdurahmanovic VP Strategy and Partners, cofounder PrimeKey

När du köper PKI Services som tjänst möjliggör vi en säkrad infrastruktur för att skapa och hantera elektroniska certifikat som bidrar till en säker elektronisk kommunikation. För att elektronisk kommunikation ska vara säker krävs någon form av elektronisk motsvarighet till traditionella ID-handlingar. Elektronisk identifiering, signering och kryptering är förutsättningar för att skapa trygghet i olika affärssituationer.

Erik Fürst Cofounder, PKI Services